Autó Kárpittisztítás

Szolgáltatásaink

Autó Kárpittisztítás

Autó kárpittisztítás esetén lehetséges többféle kárpittisztítás .A mély kárpit tisztítás vegyszeres folyadékos és mély porszívózással atka és gomba valamint penész eltávolító termékkel történik .Teljes körű  autókárpit tisztításnak nevezzük, amikor a gépjármű tetőkárpitjától kezdve az üléseken át az ajzat kárpitig  mindent az erre alkalmazott vegyszerrel áttisztítunk a foltokat, és szennyeződéseket eltávolítjuk. A műanyag felületek teljes tisztítása illetve ápolása plusz a  szellőző csatornák portalanítása is ide tartozik.


Kárpittisztítás előnyei


Az autó kárpit tisztítás előnyös, mert a folyamat részeként eltávolítjuk a szellőző és befúvó csatornákban összegyűlt, por és penész, atkákat és polleneket, mely gombásodáshoz, vagy idegen szag keletkezéséhez vezethetne.

Az autó kárpit tisztítása során az autója mennyezet kárpitjától kezdve az ülések alsó és felső részén keresztül a szőnyegekig, nagy nyomáson befecskendezett atka ölő illatosított és fertőtlenítő hatású vegyszerekkel átmossuk speciális porszívózással a teljes belső részét a gépkocsi utasterének.

Az autó kárpit tisztítás során képesek vagyunk az erre a célra kifejlesztett vegyszerekkel szinte az összes szennyeződést pl.:(csoki, tej, Cola, egyéb, foltok eltávolítására, valamint kedvenc házi állataink nyomai eltüntetésére).

Az autó kárpit tisztítás előnyös, bőr belső esetén is, ahol bőrápoló és befejezés képen bőrimpregnáló vegyszereket alkalmazunk.

Az autó kárpit tisztítás után a felületet szárazra szívjuk, kápittisztító porszívóval. KB 6-12 órás művelet végén a boldog tulajdonos átveheti a tisztára varázsolt autóját.

Kapcsolatfelvétel autómosás Kapcsolatfelvétel polírozás Kapcsolatfelvétel Balogh Katalin

Segíthetek?

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal, az alábbi elérhetőségek egyikén! Tel.: 06-30-86-96-095 | 06-30-86-96-096, E-mail cím: csilivili.extra@gmail.com
Balogh Katalin Amália ,tulajdonos /ügyvezető igazgató!