Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink

Tekintse meg szolgáltatásainkat! Biztosan megtalálja amit keres!


Polírozás

Felszíni és esetenként durvább, mélyebb karcokat távolítunk el a polírozással  hologram mentesen, valamint az autóra került szennyeződéseket (bogár – kátrány – gyanta) amik az idő haladtával beleéghetnek a lakk felületébe. Ha ezek a szennyeződések nincsenek időben eltávolítva akár korrózióhoz, rozsdásodáshoz is vezethetnek, illetve a lakk lepattogzódását okozhatják!

Megtekintés

Autó Kárpittisztítás

Autó kárpittisztítás esetén lehetséges többféle kárpittisztítás..A mély kárpit tisztítás vegyszeres folyadékos és mély porszívózással atka és gomba valamint penész eltávolító termékkel történik

Megtekintés

Bőrápolás

Amennyiben a tulajdonos kéri a gépkocsi bőrüléseinek illetve a belső bőr részének tisztítását és ápolását akkor  Kimicar márkájú bőrtisztítóval tisztítjuk meg majd Riwax méhviasz tartalmú bőrápoló/  regeneráló szerrel ápoljuk azt, a művelet végén impregnáljuk, hogy tartósabb legyen az általunk végzett szolgáltatás illetve nyáron az esetlegesen rákerült víz és testnedvekkel szemben jobban ellen álljon!  

Megtekintés

Belső takarítás

Belső takarítás tartalma: alap takarítás alapos porszívózás,műanyagok  portalanítása ecsettel és mikrószálas kendővel,ablaktisztítás belül!

Belső takarítás :1900ft-tól

Megtekintés

Műanyagápolás

Külön kérésre történhet a műanyag lemosása és ápolása matt  műanyag ápoló szerrel amely szilikont nem tartalmaz!

Műanyag ápolás :1350ft-tól

Megtekintés

Külső mosás

A gépkocsi külső részét előmosó vegyszerrel lefújjuk, az ajtókat átmossuk. Nagynyomású mosóval a karosszériát megtisztítjuk.

Külső mosás :1900ft-tól

Megtekintés

Felni tisztítás

Lehetőség van felni tisztításra külön kérésre amelyet a külső mosás megkezdése előtt végzünk el külön erre a célra kifejlesztett vegyszerrel, eltávolítjuk a lerakódott és beleégett ferrodol és féktárcsa által okozott szennyeződéseket!

Megtekintés

Kátrány, gyanta eltávolítás

 A vegyszereink hatékony tisztító hatással bírnak minden lakk és lakkozott műanyag alkatrészre ill. üvegre. Egyszerűen és alaposan eltávolít minden felületi szennyeződést, mint fagyanta, rovarmaradványok, méhürülék és kátrányfoltok.

Megtekintés

Repülő rozsda eltávolítása

A vasúti, és magasfeszültségű vezetékek, valamint vasúti kocsik fékpora okozta rozsdásodás eltávolítása Rivax  Repülő rozsda eltávolító speciális vegyszerrel. Leginkább veszélyeztetve vannak a vasuti illetve, villamos pályák közelében parkoló járművek.

Megtekintés
Kapcsolatfelvétel autómosás Kapcsolatfelvétel polírozás Kapcsolatfelvétel Balogh Katalin

Segíthetek?

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal, az alábbi elérhetőségek egyikén! Tel.: 06-30-86-96-095 | 06-30-86-96-096, E-mail cím: csilivili.extra@gmail.com
Balogh Katalin Amália ,tulajdonos /ügyvezető igazgató!