Bemutatkozás

Bemutatkozás

Csilivili Kézi Autómosó-Kozmetika

A Pesti út 340.sz alatti autókozmetikánk 2009. januárjában nyílt. A Home Centertől 1000 m-re a Kucorgó tér felé. Autókozmetikánkban vállaljuk a gépkocsik garantáltan hologram mentes polírozását  illetve mély kárpit tisztítását, bőrbelső tisztítását és ápolását előzetes időpont egyeztetéssel. Alapos megbízható minőségi takarítást végzünk. Cégünk a Riwax , Kimicar  és Carwax termékekkel történő autókozmetikára referenciákkal rendelkezik.


A Csilivili autókozmetika és autómosó polírozási és kárpit tisztítási szolgáltatása, utolérhetetlen magas színvonalú szolgáltatást jelent. Autókozmetika és polírozási szolgáltatását több ügyfelünk kedvezően minősítette az elmúlt időben. A Riwax valamint méltán hírnevet szerzett Kimicar autóápolási és autókozmetikai termékeknek illetve az általunk magas színvonalon végzett munkánknak köszönhetően, autómosónk melyet üzemeltetünk, ügyfeleink körében elismerésre tett szert. Autókozmetika és autómosó által polírozott autók hologram mentesen távoznak a kezelést követően, gyári minőségű de legtöbb esetben azt meghaladó fénnyel.

  • Magas színvonalú szolgáltatás
  • Kedvező árak
  • Alapos megbízható minőségi takarítás
  • Segítőkész kollégák
  • Riwax ,  Kimicar és Carwax termékeket használunk

Galéria

Kapcsolatfelvétel autómosás Kapcsolatfelvétel polírozás Kapcsolatfelvétel Balogh Katalin

Segíthetek?

Kérdésével forduljon hozzám bizalommal, az alábbi elérhetőségek egyikén! Tel.: 06-30-86-96-095 | 06-30-86-96-096, E-mail cím: csilivili.extra@gmail.com
Balogh Katalin Amália ,tulajdonos /ügyvezető igazgató!